Waarom een aangepast domein-e-mailadres essentieel is voor uw bedrijf

Een aangepast domein en email adres is van onschatbare waarde als bedrijf. Het straalt meer professionaliteit uit en wekt meer vertrouwen bij klanten.

5 redenen waarom elke start up of freelancer een eigen domein met e-mail account zou moeten hebben.

  1. Professionaliteit: Met een aangepast domein-e-mailadres heeft je onderneming een professionele uitstraling. In tegenstelling tot gratis e-maildiensten zoals Gmail, Yahoo of Hotmail, geeft een eigen e-mailadres klanten en partners het vertrouwen dat u een serieuze en betrouwbare onderneming bent.
  2. Branding: Door een aangepast domein met e-mailadres te gebruiken, wordt je onderneming automatisch gepromoot en versterkt. Het e-mailadres fungeert als een extra communicatiekanaal om de bedrijfsnaam te benadrukken. Het is gemakkelijk- en professioneel om aparte mail accounts aan te maken. Die weer kunnen worden gebruikt voor speciale doeleinden. Heeft je onderneming meerdere medewerkers? Geef ze een eigen mail account.
  3. Veiligheid: Met een aangepast domein en e-mailadres is de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens gewaarborgd. Gratis e-maildiensten worden vaak gehackt gegevens kunnen worden blootgesteld aan derden. Een aangepast domein-e-mailadres biedt meer bescherming en beveiliging.
  4. Betrouwbaarheid: Als u een aangepast domein en e-mailadres gebruikt, is de kans kleiner dat uw e-mails in de spamfolder terechtkomen. Gratis e-maildiensten hebben vaak een slechte reputatie omdat spammers deze diensten gebruiken om massale hoeveelheden ongewenste e-mails te versturen.
  5. Professionaliteit van medewerkers: Het hebben van een uniform e-mailadres voor alle medewerkers van uw bedrijf draagt bij aan een uniforme en professionele uitstraling.

Circular Media biedt al haar klanten een eigen domein met mail account aan. Welke weer gemakkelijk te gebruiken is met automatische nieuwsbrieven. We horen het graag als we je hiermee kunnen ondersteunen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram